mandag den 18. maj 2015

Blå drømmehav

Englænderne skal da ikke tro, at det kun er dem som har Blue Bells. Disse blå klokker gror som ukrudt i mit læhegn, og det bliver ikke smukkere end i dette øjeblik.


 
 

9 kommentarer:

 1. Sikke et læhegn, hvor er du heldig! Smukt med smukt på :-)

  SvarSlet
 2. Blåt er flot, det ser godt ud.

  SvarSlet
 3. Jeg elsker Blue bells og dit hav er SÅ smukt :-)

  SvarSlet
 4. Det er et fantastisk syn :-)

  SvarSlet
 5. Hvor er det smukt uhmmmm :-). Jeg lagde også ca 250 løg forrige år, de blomstrede fint første år, men i år er der mest bare grønt, så jeg ved ikke lige hvad der sker, om de mangler noget eller hvad, har du en ide ? :-)
  Kh Margit

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Margit
   Det er ikke noget, jeg ved meget om, for når man har haft disse klokker altid, så er en tot, som ikke blomstrer ikke noget man rigtigt registrerer. Men jeg kunne forestille mig, at løgene måske skal have et år mere, før end de rigtigt kommer i gang. Når jeg graver en klump løg op, så er der utroligt mange forskellige størrelser, og det er ligesom om at de for hvert år kryber længere og længere ned i jorden. Det er vel også derfor at det er svært at udrydde dem igen, hvis man ønsker det:-)
   Jeg tror at du har et blåt drømmehave næste år.
   Kh Bente

   Slet
 6. Hvor ser det bare fint ud, ja sikke et hegn

  SvarSlet
 7. Det er da ikke til at stå for, meget smukt.

  SvarSlet
 8. Det er flotte tæpper af blå klokker du har - jeg har dem i meget små grupper i sommerhushaven - håber de snart bliver til mange. Det er løg som min gamle nabo havde med hjem fra Englandstur og jeg fik en lille klump af hende et par år senere. Jeg kan se tydelig forskel på dem fra de blå spanske skilla der blomstrer her i byhaven. Jeg må prøve at sætte nogen af dem ved siden af hinanden for at tjekke blomstringstidspunkt og andre forskelle/ligheder.
  Jeg har læst at de krydser sig ved bestøvning.

  SvarSlet