mandag den 21. april 2014

Påske i haven

Hvor har det dog bare været en dejlig påske, og sikke noget herligt havevejr. Jeg har været 'så heldig', at der kun har været to dage med påskefrokoster, resten af påsken er blevet helliget haven. Og jeg kan virkelig mærke det i mine arme, som værker efter adskillige omgange trailerkørsel med hestemøg, jeg har savet træ, da jeg har lavet noget hjemmelavet hegn, neglene er bestemt ikke lange og hvide længere, og der er barket hud i hænderne....men hvor er det skønt:-)
Jeg havde egentligt planlagt at købe noget kastanjehegn, men da det kom til stykket, syntes jeg pludseligt at pindene var for tynde og uanseelige, og så kan man da bare selv opfinde noget!!
Stammerne er fra et piletræ, som Bodil væltede, og her har jeg flettet lidt andet pil på kryds og tværs.
En gammel træsko er blevet bundet fast til portalen, som er i hegnet, vi får se om violen får det for tørt til at ville gro.
Her er noget andet hegn, som jeg også har lavet færdigt i påsken, det er levende pilehegn med HC Andersen pil.....her var det også planen, at der skulle være kastanjehegn, men planer er til for at blive ændret...
Lækker lækker gammelt godt komposteret hestemøg, selvom der kommer lidt rigeligt med ukrudt, når jeg spreder møget, så elsker stauderne det nu også, og der er så tydelig en forskel, at jeg tilgiver det med ukrudtet.
Hvor bliver jeg lykkelig, når jeg ser at der kommer små selvsåede baby trillium:-)
Forglemmigej kan man da aldrig få nok af!
Lyseblå anemoner - elsker dem!
Primula sagde mig ikke så meget før i tiden, men efterhånden som jeg bliver ældre, så ændrer jeg alligevel mening, og kan man andet? For denne er da sød.
 
God påske her på den sidste dag:-)
 
 
 
 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar