torsdag den 24. april 2014

Haven blomstrer og Bente ligeså

Det første jeg gør hver dag, når jeg kommer hjem fra arbejdet, er, at skifte til havetøjet og gøre en forventningsfuld hund total vild af glæde, når vi går ud i haven. Jeg går hen til trillebøren og mit hakkejern, som bare står der hvor jeg forlod det dagen før...og sådan går den ene dag efter den anden i øjeblikket, og det kunne ikke være bedre!!
Den pilebladede pæretræ er så smuk med blomster og det grå løv
En Kejserbusk i haven er et 'must'
 

12 kommentarer:

 1. Your garden is beautiful and shows your delight in it. xo Jenny

  SvarSlet
 2. Det er ligesom vi havenørder kan lide det :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, vi er jo nok havenørder, når vi i timevis kan hygge os derude:-)

   Slet
 3. Hei! Det er nesten som alt blomstrer nå, Bente, jeg og hagene. Nydelig blomstring hos deg. Dere ligger nok noen dager kanskje uker foran oss. Ha en fin vårkveld! Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak og i lige måde Anne, og du har ret, det er et dejligt forår, som er begyndt lige hvor vi havde brug det. Ikke lige som sidste års laaaange vinter.

   Slet
 4. Ja det er en dejlig tid... :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg tror næsten, at foråret er blevet den bedste årstid for mit vedkommende. Førhen var det altid sommeren, men jeg bliver jo ældre og nyder allermest den voldsomme forvandling fra vinterens nøgne træer til den grønne frodighed, som pludselig kommer.

   Slet
 5. Det er en herlig tid. Alt springer ud og de nye grønne er godt for sjæl og legeme.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er ren balsam for sjælen:-) Vintertrætheden er pist væk!

   Slet
 6. Ja, vi kan ikke få det bedre. Sidst dag kommenterede en af mine bekendte på facebook at haven var da det værste der var opfundet og at havearbejdet bare skulle overstås. Tænk jeg kunne slet ikke følge hende.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg føler mig også mange gange ene og alene blandt venner og familie med hensyn til havetosseriet, og hvor ville jeg ønske at flere mennesker fik øjnene op for den natur som gror foran øjnene på dem. Tænk hvis jeg boede i et betonbyggeri i en storby - jeg ville dø langsomt...

   Slet