lørdag den 2. februar 2013

Morgentur med dyrene

Uhhhff hvor er det koldt, men når solen titter frem sådan en kold februar morgen, og man kan se det frosne græs og det smmukke lys i haven, så hopper kameraet simpelthen op i hænderne, og jeg tager lige en jakke på, selvom jeg måske kun har meget lidt nattøj på. Kattene er glad for at hilse på mig, og jeg kan nærmest ikke få lov at stå stille og fotografere uden at en kat kravler op i nakken på mig og puffer til mig, så det bliver helt umuligt at fotografere noget som helst. Og endelig når kattene Anton og Fie Fis kommer på andre tanker, når der er kommet lidt mad i skålene, så smider Gizmo en bold foran mig og forstyrrer mig igen, når jeg prøver at fotografere i haven. Så nogle gange bliver dyrene fotograferet mere end haven:-)
Disse billeder er dog taget i går, da solen ikke er så meget fremme i dag som i går. Men solopgangen kunne ikke være bedre. Fortsat god søndag:-)

9 kommentarer:

 1. Sjovt hvordan kattene puffer til hånden med kameraet for at få noget opmærksomhed, når man prøver at tage billeder.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, de er ligesom børn, hvis man taler i telefon, så skal der forstyrres...lige indtil man er færdig, og så er det ikke interessant længere:-)

   Slet
 2. Det er ikke nemt at tage billeder med sådan nogle småkræ omkring sig, men det var da også fine billeder, du fik af dem.
  Her var der lidt solopgang, nu er det gråt igen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg havde ellers håbet på endnu en solskinsdag, men det ser desværre ikke sådan ud, og nu har jeg lige hørt, at der måske kommer sne i eftermiddag.

   Slet
 3. Søde dyr! Jeg var ude for præcis det samme i går da jeg var i haven: Hunde og og katte allevegne. Jeg tog også billeder af dem.

  SvarSlet
  Svar
  1. De stjæler simpelthen opmærksomheden, og det er slet ikke til at lade være med at fotografere dem:-)

   Slet
 4. Dejligt med liv omkring sig. Skønne billeder og de hører jo også med til haven.

  SvarSlet
 5. Dejligt med selskab i haven, selvom det godt kan tage noget af den tid man skulle bruge på noget andet, jeg har selv 2 store killinger, der står og tigger om at blive kælet for, lige så snart man er ude.
  Med venlig hilsen
  Lene Jensen Nordjylland

  SvarSlet
 6. Dejlige billeder af dine dyr.
  De er da søde.
  Ha´ en god aften.

  SvarSlet