søndag den 15. oktober 2017

Flammehavet

Selvom jeg stort set synes, at det har været et surt og regnfuld efterår, uden ret mange dage med skønt efterårsvejr, så kan en god dag som i dag redde meget. Når solen stråler gennem hjortetakstræets ildrøde løv, så opstår der simpelthen et magisk øjeblik, som nærmest er umuligt at gengive i billeder.

8 kommentarer:

 1. Du har ret, det er så smukt, jeg har også problemer med at vise, hvor fantastisk det er.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det kan være en kunst at få det rigtige lys og stemning frem i et billede...i dag hvor lyset strålede igennem de farverige blade, det kunne jeg slet ikke gengive godt nok

   Slet
 2. Flotte billeder 😀
  Hjortetakstræet er fin, og jeg er rigtig glad for mine, måske mest fordi de kommer fra min mors have, men de er godt nok svære at styre.
  Mvh
  Lene Bedstemorshave

  SvarSlet
  Svar
  1. De sætter selvfølgelig rodskud, nen umiddelbart er de jo nemme at hive op med hånden, så det tilgiver heg gerne træet, når nu det kommer med denne efterårspragt

   Slet
 3. Vi har desværre ikke hjrotetaktræet mere, og det kan godt ærgre mig, når jeg ser dine billeder. Der er noget eksotisk over det, også når det til sidst står med sine frugtstande.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er faktisk også rigtig smukt om vinteren med sine store blomsterstande...elsker det træ

   Slet
 4. Wow, nogle smukke voldsomme farver! Gad godt have sådan et hjorttakstræ, men det har jeg ikke plads til.
  Min 6årige rådhusvin bliver rødlig i år - for første gang. Ved ikke om det skyldes vejret, eller at den først skulle opnå en vis alder.
  De andre år er den ikke nået at blive rød før den første frost har fjernet bladene.

  Jeg har tidligere år været hårdt ramt af vinterdepression, men det er som om jeg slet ikke når der til i år...hvilket egentlig ikke undrer mig.
  Jeg føler mig jo så GLAD..."bare fordi" jeg skiftede job....nå ja og så hjælper det jo også meget, at jeg ikke har boet alene de sidste tre vintre...og at haven nu også er præsentabel at se på på denne tid af året :)

  I dag fik vi også sat vinterdæk på bilen, så jeg ikke i år bliver skal køre i glat vejr på sommerdæk. Det prøvede jeg sidste år, hvor vi først fik vinterdæk på i midten af november.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Esther
   Godt at høre at det er et godt efterår for dig, og så på trods af det våde vejr, som jeg synes har været uendeligt i år. Der er ikke noget som haven og dens farver og dufte, som kan være mere helbredende. Det kan gøre et tungsind lysere, og problemerne er pludselig ikke så store.
   Hvis jeg ikke havde haven som medicin, så ved jeg ikke lige hvordan mit liv ville se, det ville i hvert fald være anderledes, og nok ikke til det bedre.
   Farverne er også vildt dramatiske i år, mit hjortetakstræ har virkelig kvitteret med et flammehav af format, så flot var det slet ikke sidste år...skønt efterår, selvom det er lidt vådt:-)
   Kh Bente

   Slet