fredag den 19. juni 2015

Blåt i blåt

Af en eller anden grund har jeg pludselig en lille overvægt af den blå farve i haven i øjeblikket, men så er det jo skønt at blå er en af mine ynglingsfarver.
 
 
 

8 kommentarer:

 1. For nogen år siden havde jeg ikke mange blålilla stauder og jeg fandt ud af at jeg måtte have nogen flere og nu har jeg det lidt lige som dig at der faktisk er meget blålilla i min have.
  Det er jo en skøn farve som også passer godt til det romantiske rosa/pink tema og ikke mindst til mit favorit farvetema gul/hvid/blålilla.
  Meget flotte billeder du viser fra din have.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for det Berit
   Jeg har nogle bede, hvor jeg arbejder lidt på, at det skal holdes i hvidt, creme, lysegult, sølv og så de blå nuancer, men jeg skal da love for at det blå dominerer lige nu pga. lupinerne:-)

   Slet
 2. Flot med blåt og fine bede du har. Jeg tror, der er meget blåt i vores haver lige nu.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Lisbeth. Ja Iris, storkenæb og lupinerne har deres storhedstid lige nu:-)

   Slet
 3. Der er meget smukt i din have og de blålilla blomster er favoritfarve hen over hele sommeren hos mig. Jeg har også nydt forløbene i din flotte allé.
  Kender du navnet på geraniumen på det første foto?

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak:-) . Det er en gammel Storkenæb, som jeg har fra min mors have, og jeg har ikke kendt navnet på den før nu. Ikke før end at en anden haveblogger mente at det måtte være Johnsons Blue - et storkenæb, som jeg vidste at jeg havde købt for 1-2 år siden. Her måtte jeg lige ud i haven for at sammenligne den indkøbte og så mine gode gamle, og ja de var fuldstændige ens! Men så blev jeg jo så klog:-)

   Slet
 4. Blåt er flot:-)
  Det ser bare flot ud.
  Hvad er det du har på første billede?
  Med venlig hilsen
  Lene Jensen Bedstemorshave

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Lene. Se lige mit svar ovenfor:-)

   Slet