torsdag den 11. december 2014

Juletræer

Jeg havde rigtigt travlt i november med at lave små juletræer i enebær og gran. Tænk hvad det kan medføre at tage i mod bestillinger ...men nu er jeg færdig med dette, og kan nu bedre koncentrere mig om at nyde december, selvom jeg synes at det er en lang og mørk måned. På trods af julelys, hygge og masser af forventninger i denne måned, så tænker en gammel havetosse som mig nu alle mest på hvornår det dog bliver forår...
 
 

7 kommentarer:

 1. Hvor er de bare hyggelige dine træer, og det er slet ikke til at stå for det sidste billede, det er som taget ud af et jule(træs)eventyr:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for det Anette:-) Jeg fik slet ikke fotograferet træerne, da der var flest, for da fik jeg også tanken, at det var en eventyrskov

   Slet
 2. Det er da nogle eventyrlig smukke juletræer du har lavet. Vil du vise hvordan du har lavet dem, eller er det en hemmelighed :-)
  Det er dejligt med tid til at nyde december og alle de rare ting der sker i denne måned. Jeg tænker nu også jævnligt på hvornår mon det bliver forår. Sidste år var det jo helt fantastisk tidligt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Anette. Opskriften er såmænd meget simpel:-) Jeg tager en tom pose, som der har været stokerpiller i, og fylder den med blade. Herefter tager jeg ca. 4-5 grene, gerne pil, og binder på posen med bindetråd, således at den ligner en tophue. Herefter binder jeg en bund af mos på hatten, og til sidst binder jeg enebær eller gran på.

   Slet
 3. Det er nogle skønne træer du laver :-)
  Jeg er allerede godt i gang med næste haveår, i hvert tilfælde oppe i hovedet ;-) Jeg håber på, at vinteren bliver lige så mild som sidste vinter, så jeg kan komme ud og få vendt noget mere plæne.

  SvarSlet
  Svar
  1. Mit hoved er også fyldt med drømmesyner af hvordan haven kommer til at se ud næste år. Drivhuset er fyldt med tilsåede bakker, og pga. det milde vejr er der faktisk mange spirer. Jeg håber også på en mild vinter, så der stadig kan arbejdes i haven, for der er altid noget, som jeg ikke har nået:-)

   Slet
 4. Hej Bente.
  Smukke juletræer du har lavet.
  Jeg har også lavet mange dekorationer i år som var bestilte, men jeg kan godt li`det.

  Tak for kigget,

  Hilsen Bente Busk.

  SvarSlet