mandag den 21. juli 2014

Alleen siger velkommen hjem

Når man kommer hjem fra en god uges sommerferie, så frygter jeg altid haven. Det er helt utroligt, så meget urskov som der kan komme i en have bare i løbet af en lille uge. Men i år synes jeg faktisk ikke at det var så slemt, dette syn mødte os, da vi kom hjem i lørdags. Jeg elsker at køre igennem denne alle', og det virkede faktisk som om vi blev budt velkommen hjem:-)
 
 
 
 

16 kommentarer:

 1. Ja det må være dejligt at blive budt velkommen hjem af sådan en flot allé :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg elsker at være på ferie, men jeg elsker også at komme hjem, og noget af det første, som jeg gør når jeg kommer hjem er ikke at pakke ud - nej jeg slår græs:-)

   Slet
 2. Wauw ... Hvor er det en flot indkørsel. Både alleen og blomsterbedet nedenunder.

  SvarSlet
  Svar
  1. Der skulle også lige tages tilløb til at lave de lange blomsterbede under alle'træerne, for jeg var godt klar over hvilket arbejde, som ventede. Men jeg har absolut ikke fortrudt:-)

   Slet
 3. Hei! Jeg skjønner veldig godt at du elsker å kjøre gjennom denne alléen. Vakkert. Må være deilig å ta kveldsturer også. God sommerkveld! Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Alleen er faktisk især flot om aftenen, når aftensolen skinner på de varme farver, som den har i øjeblikket, så jeg går tit en lille aftentur igennem alleen:-)

   Slet
 4. Det er en meget smuk all'e, og jeg kan godt forestille mig at den er smuk på alle årstidet. ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg arbejder hårdt på, at der skal være noget hele året rundt, og når det bliver efterår, så forkøber jeg mig fuldstændigt i forårsløg til alleen:-)

   Slet
 5. Forstår godt du holder meget af den alle´ :-)
  Jeg er stadig noget imponeret over, du kan have sådan et blomsterflor under birketræerne, som jo er særdeles tørstige.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er også en kamp, bedene får lidt godt hestemøg hvert år, og jeg vander:-) Og jeg skifter da også en del ud, som ikke trives pga. især manglende sol

   Slet
 6. Det er også et fantastisk syn på billeder, så kan sagtens forestille mig, hvor flot det må være i virkeligheden.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Ulla, og det er faktisk fantastisk svært at gengive især alleen på fotos, for jeg synes ikke engang, at farverne på billederne er lige så mangfoldige og smukke som i virkeligheden:-)

   Slet
 7. Det er virkelig en flot allé :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Bente:-) Noget som fik mig i gang med blomsteralleen for et par år siden, var faktisk at der var nogle, som ikke troede at jeg rigtigt havde en have - altså udover græsplænen. For ude fra vejen kan man kun se en stor græsplæne og indkørsel foran stuehuset, hvor drengenes fodboldmål og trampolin står - men ingen beplantning udover alle'træerne. Det satte lidt gang i mig, og nu kan folk da ikke påstå at jeg nok ikke har ret meget have, når de kigger ind i indkørslen!

   Slet
 8. Hvilket skønt vue, kan godt forstå du følte dig velkommen hjem, det ser meget smukt ud. Sådan en alle' tror jeg mange gerne ville eje, jeg gad godt :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak:-) Det var faktisk et par ord, som Claus Dalby sagde engang på hans blog - Just do it! som satte mig i gang. Hvorfor tænke så meget over det, om man kan overkomme det, eller holde det osv....man ved det aldrig førend man har prøvet. Og jeg har ikke fortrudt, men indrømmet det har været et kæmpe arbejde at holde rent for ukrudt i starten:-)

   Slet