søndag den 26. januar 2014

Forårsløg afløser julepynten

Forårsfornemmelserne var begyndt inden vintervejret kom, og jeg havde allerede gravet nogle vintergækker og primulaer op fra haven, og havde puttet dem i nogle krukker ved indgangsdøren, hvor de afløste lidt julepynt. Men efter at der er kommet frostgrader, så hænger blomsterne lidt og ser lidt kede ud af det....jeg må lære at være lidt mere tålmodig på sådan et tidspunkt, vi er jo kun i januar.
 

7 kommentarer:

 1. Ja tålmodighed er en dyd, men den er svær at mønstre - især for havefolk, Mon ikke de kommer sig, når vi får mildere vejr.

  SvarSlet
 2. Åh, jeg plejer også altid at være for tidligt ude med forårsblomsterne! I år har jeg dog kun juleroser, og selv om de bøjer nakken lige nu, skal de nok klare den. Din forårspynt er ellers fin :-)

  SvarSlet
 3. Yes, vi må lære det: det er vinter halvdelen af året i Danmark!
  God søndag, Henrik Havehjerne

  SvarSlet
 4. Hej Bente.Jeg tror at alle havemennesker er ret utålmodige.........vi længes bare sådan efter foråret.
  Godaften Jette

  SvarSlet
 5. Det er svært at lade forårsblomsterne stå i supermarkedet. Og det bliver ikke bedre, jo længere hen på vinteren vi kommer.

  SvarSlet
 6. Hei! Jeg er utålmodig, men når det gjelder å ta opp løk før vinteren kom i januar, har jeg vært altfor sein. Det er så fint med snøklokker og krokus i krukker som blomstrer før de er klar i hagen. Så flott stilleben du har laget. God søndagskveld! Anne

  SvarSlet
 7. Det ser ellers skønt ud. Mine hænger også, men de retter sig nok op igen :-)

  SvarSlet