tirsdag den 10. december 2013

Jeg juler lidt...

Det er bestemt ikke meget, at jeg får blogget i øjeblikket. Men at være levende på bloggen kræver altså en vis portion tid og overskud, og det er ikke lige det, at jeg har mest af i øjeblikket. Arbejdet tager altså nogle gange for meget af ens fritid! Og så er det allerede ved at blive jul alt for hurtigt, men et par dekorationer har jeg dog fået lavet:-)
Jeg elsker min klatrevin, som ikke kun dækker min gavlmur i gårdhaven, jeg bruger skam også klatrevinens lange tynde arme til at vikle og sno til kranse.
 
 

16 kommentarer:

 1. Flot adventskrans. Det er ikke nemt at få tid til det hele, heldigvis bestemmer du selv, hvor meget tid du vil bruge på bloggen. Vi kigger forbi, når du har lavet et indlæg igen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak:-) nej nogle ville det være dejligt hvis man kunne klone sig selv, en Bente til jobbet, en Bente til rengøring og en Bente til alt det sjove:-)

   Slet
 2. Fin idé med krans af vin - herligt med sådan brug af det der er lige for:0)

  Hyggelig decemberaften - som jeg håber du giver dig tid til at nyde - fra Katinka

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, jeg har kun brugt materialer, som jeg har i forvejen. Lysene er dog indkøbte. (Det skal dog siges, at jeg kunne fylde et helt rum med alle de juleting, som jeg har i gemmeren:-)

   Slet
 3. Hvor ser den fin ud... :o)
  Du burde næsten lægge den ind på Landliggerens blog, her:
  http://enlandliggersdagbog.blogspot.dk/2013/12/juledekorationer-tilfj-dit-link.html

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg må med skam sige, at jeg heller ikke har fået fuldt andre bloggere igennem den senere tid, så jeg må da hellere lige få taget mig sammen! Jeg kigger på landliggerens blog:-)

   Slet
 4. Nej, jeg har heller ikke tid til det helt store, men lidt har også ret, og dine dekorationer er fine :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for det:-) Jeg har faktisk lavet flere dekorationer, men de er blevet givet bort til venner og familie i fødselsdagsgaver. Når det først er blevet en tradition, at nogle får dekorationer af mig, så er det altså ikke nemt at lave om på igen:-)

   Slet
 5. Grenen fra din vin er skønne i dekorationeren :-)
  Jeg har heller ikke været så aktiv på bloggen de sidste par måneder, tror vi er mange der har ekstra travlt med alt muligt andet her op mod jul.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for det:-) Jeg tror hvert år op til jul, at nu vil jeg få mere tid, men det ender med at jeg tager grueligt fejl hvert år. Utroligt nok:-)

   Slet
 6. Hvor er det en god idé og små smukt og enkelt. Jeg bruger ellers aldrig min vin til pynt, men det vil jeg da til at gøre. Den er så fin og enkel din krans.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er dejligt nemt at bruge klatrevinen, jeg hiver den ned fra væggen, for den gror jo hurtigt op igen næste år. Herefter vikler jeg grenene om til kranse eller andre figurer....selvom jeg tid tider er lidt træt af den voldsomme vin, så er jeg vild med at bruge den til pynt:-)

   Slet
 7. Hej Bente.Er bare hel vild med din flotte krans,
  Og kan da godt forstå at tiden er knap når man også skal passe sit arbejde.Dejligt når man kan bruge materialer fra sin have.
  God aften Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for det Jette:-) Jeg synes faktisk at det er meget sjovere, at bruge det naturen serverer for en, der er så meget som man kan anvende. Der ligger jo slidte og mossede grene over alt og kogler overalt, hvis man går en lille tur i naturen eller bare en lille runde i haven.

   Slet
 8. De er meget smukke dine kranse, kan godt lide din blanding af natur og juleri.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for det Tina. Jeg er ikke så vild med plastic jul, og at man er nødt til at købe alt julepynt. Naturmateriale, genbrug og hjemmelavet pynt er lige mig....men i år kniber tiden lidt, så der er knap så julet i mit hjem som der normalt plejer at være..

   Slet