onsdag den 19. december 2012

En lille julehilsen

Jeg vil gerne ønske alle i havebloglandet en rigtig glædelig Jul og et godt Nytår. Jeg har kun været på bloggen i næsten et år, men jeg har virkeligt nydt det. Jeg husker stadig tiden sidste år, inden jeg endelig fik lavet en blog. Det mislykkedes mig nogle gange at oprette en blog, indtil jeg simpelthen googlede trin for trin at lave en blog, og så var jeg pludselig med i havebloglandet. Jeg havde i lang tid fulgt med i havebloggene uden at kommentere særligt og jeg regnede egenligt ikke med, at det var noget for mig. Men alligevel fulgte jeg jo med i bloggene og kunne slet ikke få nok at af haveverdenen, så derfor sprang jeg til sidst ud med en haveblog. At være aktiv i blogverdenen med en haveblog, hvor der kommenteres på livet løs, det giver virkelig et ekstra kick til lige at fare ud i haven igen, og inspirationen og 'det sociale' er der bare hver dag på bloggene - tusind tak til Jer alle for det! Jeg har haft meget mere ud af mit haveår end jeg nogensinde før har haft og jeg glæder mig til et nyt vidunderligt haveår med Jer alle. (puha man bliver helt rørstrømsk)
Kærlig hilsen
Bente

14 kommentarer:

 1. Hvor var det dog godt du fik dig kastet ud i det mystiske haveunivers... både til glæde for dig selv og for os andre.
  Også en rigtig glædelig jul til dig :o)

  SvarSlet
 2. Hvor kan jeg genkende din beskrivelse - det er altså et fantastisk univers.
  Og dejligt at fandt ud af at lave din blog, så du sprang ud og er blevet en aktiv del :-)
  Du ønske også en rigtig glædelig jul :-)

  SvarSlet
 3. Tak fordi du også er her til at dele det fantastiske haveunivers med os alle.

  Du og dine ønskes alle en rigtig glædelig jul og et godt og lykkebringende nytår.

  Jule og december hilsner
  Annette

  SvarSlet
 4. Rigtig glædelig jul og skønt nyt år herfra....og ja sikke meget spændendebder ligger og venter. Jeg skal jo opleve min første havesæson i haveblogverdenen og ih hvor jeg glæder mig:0).

  Dejlig aften og en masse julehilsner fra
  Katinka

  SvarSlet
 5. Rigtig glædelig jul, og godt nyt haveår.
  Det var godt du fik oprettet din blog, tak for mange fine indlæg :-)

  SvarSlet
 6. - Og glædelig jul til dig! Jeg er selv ultra-ny i denne verden, men jeg er, som dig, rigtigt glad for at være med :-) - Og i øvrigt: Jeg er bare så enig i din kommentar ovre hos mig i dag: Ord kan være smukke. Og snebær er smukt, det er rigtigt :-)

  SvarSlet
 7. Ja jo flere bloggere jo mere inspiration er der at hente. Så det var godt, du tog springet og blev blogger....
  En glædelig jul tilbage til dig!

  SvarSlet
 8. Jeg glæder mig i hvert fald til at følge med i din store have også næste år, og den der allé udvikler sig jo hele tiden. Med ønske om en glædelig Jul
  Henrik

  SvarSlet
 9. Også en glædelig jul herfra. Jeg ser frem nye indlæg og kommentarer fra din hånd.

  SvarSlet
 10. Godaften Bente.Ja! jeg har jo også kun været med i 9
  mdr.Og har også været rigtig glad for alle de
  dejlig bloggere jeg har lært at kende.
  Jeg glæder mig også til et nyt år,med mange udfordringer og spændende tiltag Rigtig god jul til dig knus Jette

  SvarSlet
 11. Også en rigtig glædelig jul og godt nytår til dig.

  Jeg "så lyset", da jeg for 4-5 år siden tilfældigt faldt over et haveforum. Det førte så meget godt med sig, især det, at man kan dele sine havetanker med ligesindede. Folk, som ikke er havenørder, har det med at blive fjerne i blikket, når man snakker for meget have. Året efter mødte jeg nogle stykker i det virkelige liv og det har bare været endnu mere fantastisk. Derigennem hørte jeg om havebloggerne og nu er det fast morgenritual, at jeg skal ind og se, hvad I alle sammen har gang i. En skøn start på en dag.

  SvarSlet
 12. Helt enig med de forrige "talere" haveblogverdenen er uundværlig, og sikken en masse skønne mennesker, man lærer at kende her igennem. Jeg lider af alvorlig blogitis, men de fleste af I andre har også en snært af det, så vi er alle i samme båd. Skønt at have nogen at dele sin interesse med.
  Rigtig god jul og godt nytår til dig, vi ses i 2013.
  Kh
  Lisbeth

  SvarSlet
 13. Sikken et flot billede af dit hus i sne!
  Du ønskes også en rigtig glædelig jul og et godt nytår! Jeg har kun været med et halvt år, men hvor er det rigtigt, det er utrolig inspirerende.

  julehave hilsen
  Susanne

  SvarSlet
 14. Rigtig glædelig jul og godt nytår til dig og dine.
  Mange julehilser fra Susan

  SvarSlet